Hop til hovedindholdet

Events og arrangementer

THEMIS 5.0: Workshop om AI i sundhedssektoren


Dato og tid

Tirsdag d. 9. april 2024 kl. 17:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 2. april 2024 kl. 12:00

Sted

Fonden Teknologirådet/DeltagerDanmark, Sorøgade 6, 2100 København Ø Fonden Teknologirådet/DeltagerDanmark
Sorøgade 6
2100 København Ø

THEMIS 5.0: Workshop om AI i sundhedssektoren


 

Co-Creation Workshop om AI i sundhedssektoren, og hvordan fremtidens AI-værktøjer skal udvikles
Invitation til ansatte og studerende i sektoren

 

På vegne af Teknologirådet/Deltager Danmark og EU-projektet THEMIS 5.0 vil vi gerne invitere dig til en workshop om AI (kunstig intelligens) i sundhedssektoren. 

Workshoppen afholdes tirsdag den 9. april i København mellem kl. 17-21. Det er gratis at deltage og der vil være mad og drikke på dagen.  

Om workshoppen

AI implementeres og anvendes i stigende grad i vores sundhedssektor, ofte med målet om at understøtte og effektivisere sundhedsfaglige arbejdsgange. Fra billedgenkendelse i røntgenbilleder til prognoser i diagnostik forventes AI-drevne værktøjer at have en betydelig indvirkning på, hvordan danske og europæiske sundhedspersonale i fremtiden vil strukturere deres arbejde og kunne løse deres opgaver. THEMIS 5.0 er et EU-finansieret forsknings- og innovationsprojekt, der sigter mod at skabe et AI-baseret beslutningsstøtteværktøj for AI-udviklere. Projektet tager udgangspunkt i tre forskellige samfundssektorer - nyheder, havnelogistik og sundhed – og har fokus på forskellige menneskers holdninger til nye teknologier i deres arbejde. 

Ved at deltage i denne workshop, kan du være med til at diskutere, hvordan fremtidens AI-værktøjer skal udvikles, så de faktisk forbedrer dit og andres arbejdsliv. Du vil også få mulighed for at netværke med andre fagfæller som interesserer sig for AI i sundhedssektoren. 

 


Program

Aftenen vil bestå af, at vi byder jer velkommen med kaffe/te og en introduktion til aftenen og projektet, efterfulgt af 2 interaktive workshop sessions samt aftensmad og afsluttende bemærkninger. Vi uploader det færdige program, når vi nærmer os afholdelsen af workshoppen.

*Ændringer kan forekomme når vi nærmere os afholdelsen af workshoppen

Hvem er det for?

Denne co-creation workshop ønsker at samle folk på tværs af hele sundhedssektoren, for at diskutere samfundsaspekterne af udviklingen af AI-værktøjer og co-skabe ideer til forbedringer for sundhedsfagfolk og patienter.

Hvis du identificerer dig selv inden for en af disse kategorier, opfordrer vi dig til at deltage.
 
  • Studerende: Hvis du er studerende/under uddannelse eller en interessent inden for sundhedssektoren, giver dette arrangement dig mulighed for at engagere dig med læger, sygeplejerske, specialister etc., udtrykke dine behov og bekymringer, samt bidrage til diskussionen om samfundsaspekter af AI-værktøjer i sundhedssektoren. 

  • Sundhedspersonale: Hvis du har din daglige gang med almen medicin, lægepraksis, sygeplejerske, ansat ved et hospital, offentligt eller privat, eller på anden vis arbejder med sundhedsvidenskab, vil deltagelse i denne workshop give dig mulighed for at drøfte udfordringer og muligheder inden for dette område med nye teknologier i fremtidige arbejdsscenarier. 

  • Specialist (ekspert og forsker): Hvis du er specialiseret, ekspert eller forsker inden for sundhedssektoren eller beskæftiger dig med lægevidenskab, kan dine indsigter og ekspertise bidrage til diskussionerne og co-skabelsen af ideer under workshoppen. 

Så, hvis du er klar til at tage del af samtalen om fremtidens AI redskaber, er det nu, du skal tilmelde dig!  

 Praktisk information

Arrangementet er gratis og vi vil sørge for forplejning både i form af aftensmad og drikkevare. For at deltage skal du have kendskab til sundhedssektoren (enten arbejde eller studerende) og være over 18 år gammel. Workshoppen finder sted på adressen:

Fonden Teknologirådet/DeltagerDanmark: Stuen, Sorøgade 6 - 2100 København Ø 
 
Det er ikke et krav at du har særlig viden om AI, dog er det en fordel hvis du har kendskab til/berøring med AI-værktøjer i sundhedssektoren via dit daglige arbejde eller dine studier. På workshoppen er vi interesseret i din mening om, hvilke potentialer, udfordringer og overvejelser der ligger i udviklingen af AI værktøjer indenfor dit arbejdsområde i sundhedssektoren.


Ved at tilmelde dig accepterer du at modtage information om den kommende workshop via email. Teknologirådet vil gemme oplysninger om dit navn, e-mail, samt andre personoplysninger til logistisk planlægning af arrangementet. Derudover vil du på selve workshoppen blive bedst om samtykke ang. din deltagelse, personoplysninger og bidrag under arrangementet.
Du vil kun modtage opdateringer/nyheder om Co-creation workshop om AI i sundhedssektoren.


Hvis du har spørgsmål ift. workshoppen eller ønsker at trække din tilmelding tilbage, kontakt venligst projektkoordinator Sofie Kirkegaard Jansenskj@tekno.dk

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Events og arrangementer
Tlf: +45 53602263
skj@tekno.dk

Kontaktinformation til arrangør

Events og arrangementer
Tlf: +45 53602263
skj@tekno.dk