Har du gang i aktiviteter, hvor mad spiller en rolle? Kunne du tænke dig inspiration til at blive endnu bedre til at engagere andre gennem mad? Måske endda få sparring til at udvikle nye aktiviteter?
Så inviteres du hermed til at deltage i forløbet ‘Madværtskab i Brøndby’, som har til formål at støtte og udvikle eksisterende aktiviteter omkring madlavning, naturoplevelser og grøn madglæde.
Vi mødes første gang i Kulturhuset Brønden til et fælles oplæg med Bo Frederiksen, som er faglig chef i Meyers Madhus. Det foregår d. 13. januar 2026 kl. 16.30-19.30 og er inkl. mad.
Forløbet består desuden af individuel sparring med Bo og kan både have fokus på at styrke jeres nuværende aktiviteter eller på at udvikle nye.
Workshop-forløbet er gratis.
Hvem er vi?
Forløbet er en del af Det Længste Bord i Brøndby. Projektet, som drives af Claus Meyer, Democracy x, Meyers Madhus og Brøndby Kommune har som formål at understøtte og igangsætte aktiviteter, der bidrager til sundere og grønnere madvaner i Brøndby, til den fælles madglæde og forbindelse til naturen. Projektet er støttet af Novo Nordisk Fonden.
Hvor og hvornår?
Brønden d. 13/1 kl. 16.30-19.30.
Vi forventer, at du både deltager i oplægget og den efterfølgende sparring.
Pris
Gratis.
Ansøgning
Ønsker du at deltage, så klik på tilmeldingslinket og skriv et par linjer i tekstfeltet om hvad du er motiveret af.
Vi skriver til dig midt i december, om du har fået plads på holdet.
Kontakt
Hvis du ønsker at høre mere, er du altid velkommen til at skrive til Jakob Paludan japa@meyers.dk (skriv gerne ‘Madværtskab i Brøndby’ i emnefeltet).